Bästa❣


Calypto

Tissot



Från att vara klumpfot i skogen börjar han nu bli ballerina i skogen😂💪⚔

10/6

Om två veckor har Calypto tid hos Axel.

Han är ju en liten pojke på 162cm men med ett fantastiskt språng och ett hjärta finare än guld även om han tyvärr blandar det med feghet när det kommer till tävling men det har bara blivit bättre desto mer han får komma ut och bli säker på sig själv. 

En fantastisk vårsäsong -15 med felfritt nästan rakt igenom med många topplaceringar och en del cash in bara sådär lite oväntat i både 130,135, 140 och 145. Det kändes inte långt ifrån med lite extra träning att starta 150 inom kort.

Efter sommaren började säsongen bra med 2a plats i 130 innan meeting i Norrköping där han var felfri och placerad i 135, stannade ut sig på vattnet i 145 för att sen vara felfri och placerad i 140.
Där efter gick det utför. Var inte ens felfri eller avspänd i 125😳
Veterinär undersökt 2gånger under hösten utan fynd.

Under vintern/våren har han varit rejält halt 3gånger men efter några dagars vila  ohalt för att sen bli halt igen osv.

Han har nu i några veckor blivit lite lättare riden och nu tänkte jag rida på lite mer för kommande veterinär besök.

Han går väldigt dåligt i nedförsbackar och efter sadling.

Det skulle vara skönt att hitta något som  ska åtgärdas med vila (då jag själv inte rider mer än ca 3gånger i veckan på en häst nuförtiden).

Med alla mina förhoppningar så önskar jag att det är något man kan göra någonting åt. Annars vore det mitt livs 2a undergång igen.
Han är ju så vacker rakt igenom denna fantastiska pärla och vill ha honom så bäst och fantastisk som han egentligen är 😃❤️







RSS 2.0