Hästarna

Det är så roligt med Tissot. Han blir bara bättre och bättre för varje dag som går! Att vi inte gör så mycket mer än att rida runt gör väl sin del, hehe men det är den nivån han ligger på just nu och han gör det förbaskat bra.
 
I slutet av januarit får han åka till södertälje på pay&jump i en klass. Han kommer få gå några 110starter, därefter några fler 120 och sen kanske 130 under sommaren om han håller aig pigg, villig och fräsch :)
 
Rozqoo går bra. Behöver hoppa lite mer än vad vi gjort nu under vintern så vi inte är oförberedda när tävlingarna startar upp sen. Han får gå 130 till en början och så småningom upp i 140 när 130 rundorna är jämna. Vilket inte bör vara något problem. Men de som känner Rozqoo vet ju att han alltid tycker att han vet bäst och vill köra sitt rejs de första starterna ^^
 
Calypto får vi avvakta lite med och se hur han känns. Är allt som det ska så blir det några 130 att känna efter i och sen 140 igen. Men nu är han 11år iår (uahh) Och då behöver man inte vara så fjantig som han är, så iår blir ett bra resultatmässigt år. Han gick ju egentligen riktigt bra förra året förutom under hösten. Vann ju flera 130 och även 140 med flera placeringar därtill!
 




 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0