Horziz

Hade det inte varit för att det tar sådan tid och för att det ofta avbryts när man lägger upp filmer på youtube så hade varenda filmad start legat där för var viljande öga att beskåda.
 
Men tekniken är tyvärr inte alltid på den nivån och vänligheten som man önskar, därav det dåliga upplägget av filmer.. 
 
 
Tävlingsterminen har startat och Tissot gick 120 avd b på märsta 20 februari med ett nedslag på insprånget i en kombination efter att det var nära att vi var påväg ut genom banan(tappade galoppen och tog tillbaka ca 4 galoppspråg för mycket) xD
 
I lördags, 5/3 Eskilstuna felfri på hinder men ett tidsfel. 
Igår, söndag 6/3 Botkyrka där det blev en felfri ritt! Hoppar gör han oavsett hur han kommer så det är ju skönt.. det som är mest bristande är vägen mellan hinder (korsgalopp, fel galopp, blir stark, blir tom, osv) Men det blir bra det här! Riktigt oligt att ha honom :D
 
Rozqoo, 20/2 Märsta 130 med ett ned av 13 språng. Resultatet bra men han var i ca 60% av alla sprången vilket inte var så roligt. Men hna behöver säkert några starter på sig att komma ikapp sig själv igen.
 
Calypto, i lördags 5/3 Eskilstuna 130 avd b. Var inte så tokigt egentligen men rev de två sista hindren, som om han vore trött eller likande.. konstigt! men bara strunta i och gå vidare :)
 
Ponnyn var igår, 6/3 på botkyrka i 90cm felfri och 100cm ett nedslag på insprånget i kombination. Men superduktig och fin :D 
 
 
I helgen blir det Hamre. Rozqoo anmäld 130, 135 och Calypto 130, 140.. Känns inte som vi åker dit för att vinna då vi inte verkar vara i den formen xD Men ut och hoppa måste vi om vi ska komma tillbaka till bra form (tänker mest på Calyptos vår-15 där han vann 145, 130 med flertalet placeringar därtill). 
 
140 har ju varit plättlätt för calypto men något har hänt men dit ska vi igen. Bara ut och hoppa, lära av misstag och komma tillbaka. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0