BabieS







suck

Jag blir så fruktansvärt trött och nere på botten. När ska detta ta slut? :'(
 
Det kan inte ens gå en dag, några timmar eller minuter som man får känna sig så stark som jag gjorde förr i tiden. När min styrka,snabbhet och allt vad jag egentligen har kunde erövra världen och jag kände mig alltid (hur hemskt det än låter) mer än andra. Jag visste att jag var starkare, snabbare, smidigare osv. Men saker har tagit över min kropp.
Jag har inget kvar. Allt är borta och gör det inte ont där, nej men då är det där som leder dit och dit, eller så är det där eller varför inte där på ställen som man inte kunde tro att man kunde ha ont på. Jag blir less.
 
Ibland när det är halvdant brukar jag låtsas som det inte är någonting som påverkar mig. Att jag känner mig pigg och stark och redo för allt som kommer i min väg. Vilket kan fungera, korta stunder ibland. 
Desto mer jag lurar mig sjlälv, desto mer och snabbare kommer tyvärr också verkligheten ifatt. 
 
Jag är trött på att ha ont och känna mig svag(vilket inte är så konstigt då jag känt att jag tappat muskler, men inte kunde jag ana att jag tappat muskler för 3kg sen september-oktober. Inte konstigt att man känner sig som en mus, men utan spring i benen).
 
 
Jaja. En dag kanske det vänder och går mot bättre tider. Att jag faktiskt kommer må och vara som förut. Jag är trött på att detta går ut på min välmående och orken att se, höra och prata med andra. Tråkigt men sant.
 
 
The End

Dagar som dessa.

Dagar som dessa är det alltid lite extra tungt! 
Livet är orättvist och jag vill ha mitt hjärtats vän tillbaka! 
 
 
 
 
Så till saken, Vila i Frid världens galenpanna Bubblan <3 20160125
 
 
Ibland blir det inte alltid som man tänkt sig. Men det var varken hennes elle vårat fel. Flammabyggets Bunny
 

Looking from a Window Above





Leva mer än dö




Sovmorgon!

Imorgon är det sovmorgon! Till 6.15😄👍🏽
Sen blir det att rida hästarna 4, innan jobb från 13-21

Rozqoo fick ta sista kvällspasset som skedde på utebanan i snön😄👍🏽

För övrigt går hästarna kalasbra om jag får säga det själv 😄 

Natti 😄

Haha



Det dagliga genomsnittet på drygt 28000 steg, dagen till ära nästan 40000

Hur sant detta nu är 😂👌🏼

Bästa<3 Calypto!

 
 

Råxkå








HästKlärbäst





Hästarna

Det är så roligt med Tissot. Han blir bara bättre och bättre för varje dag som går! Att vi inte gör så mycket mer än att rida runt gör väl sin del, hehe men det är den nivån han ligger på just nu och han gör det förbaskat bra.
 
I slutet av januarit får han åka till södertälje på pay&jump i en klass. Han kommer få gå några 110starter, därefter några fler 120 och sen kanske 130 under sommaren om han håller aig pigg, villig och fräsch :)
 
Rozqoo går bra. Behöver hoppa lite mer än vad vi gjort nu under vintern så vi inte är oförberedda när tävlingarna startar upp sen. Han får gå 130 till en början och så småningom upp i 140 när 130 rundorna är jämna. Vilket inte bör vara något problem. Men de som känner Rozqoo vet ju att han alltid tycker att han vet bäst och vill köra sitt rejs de första starterna ^^
 
Calypto får vi avvakta lite med och se hur han känns. Är allt som det ska så blir det några 130 att känna efter i och sen 140 igen. Men nu är han 11år iår (uahh) Och då behöver man inte vara så fjantig som han är, så iår blir ett bra resultatmässigt år. Han gick ju egentligen riktigt bra förra året förutom under hösten. Vann ju flera 130 och även 140 med flera placeringar därtill!
 




 
 

Calypto The man




Härligt med snö!








Hur söt?? 😍❄️✨❄️😍


Äntligen kom mössan till användning!!
(Den har tyvärr mot sitt utseende och värdighet varit för stor för mig men passar ju honom här kanon 😄)😂👌🏼❤️

Fruktsallad a'la oss!❄️✨






PaketFest


Efter jul köpte mamma många rullar juligt inslagningspapper på Ikea.
När jag var iväg några dagar senare gjorde jag likadant men från andra butiker.
Så vi har väl 20st rullar(minst) till kommande jul med kulor och grejer till paketen, så vi får hoppas på fina paket. Annars har du inte varit snäll.. 😂👌🏼
Men kul med fint och så 🙄😬😬😬

Lynnnnn




Storfavorit, Calypto




The fabulous 4 😄👌🏼


De betyder alla mer än någon men ingen mest 😄❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Tänk på den du!

Tissot













Pusssshäst! 😄😘

KattiiiiiiiiS

 

6/1

 
 

RSS 2.0