Reklam, reklam, reklam

Reklam finns det ju gott om på internet. Det är svårt att undgå dem, speciellt de som tar till sig ögat.
Denna reklam nedan har funnits väldigt länge. Klicka och vinn en Apple produkt...
HAhahahahah.. den rätta siffran finns ju inte ens där...!? Är det 16? Nej! 20? Nej! 30? Nej! Det är 21!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
Fejk reklam !!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hawhawww

 Rozqoos första dag i snön på Sork.
 
Och den andra dagen!!
 
Såhär jobbar Lee och jag!!
 

Bättre och finare hade jag aldrig fått! Min Calypto <3

Calypto is back!!Stor skillnad från förra veckan, trots att han då gjorde allt enkelt och bra men han var inte sig själv. Inte den Calypto jag känner iallafall.. Han fick en liten 'recovering' med vila blandat med lättare ridning under hela veckan.
Och swooop så var han så jätteglad att han pep och brallade/bockade på linjer så han förstörde (haha) och såklart efter hinder mot sväng med.
Mmmmmmmmmmm, vilken fin häst jag har! Me Love <3
 

Keep it coooool


Jojäjää

 
 
Jag hade sovmorgon idag, vaknade dock från halv sex tills jag gick upp vid 7.
 
Var i nynäs i 2,5h och körde innan jag kom till stallet halv 4 och tog in lite hästar som fick snabbspolas innan jag satte mig på Laban vid 16. Därefter hann jag även Lumos, Calypto och Rosqoo. Ja, de blev bara avdragna med en borste innan men mer efteråt!  Jag kommer de nästkommande två dagarna att inte kunna rida mer än ca 1 om dagen så jag tyckte det var bra om så många som möjligt fick röra på sig lite. Och det fick de..
 
 
** i torsdags **

I torsdags

blev det hoppning med Laban. Åsa började hoppa Calypto sedan avslutade jag en runda med Calypto.
 
Calypto har blivit hoppad väldigt sparsamt så i onsdags hoppade jag några små språng. Han kändes inte som vanligt.. hade väldigt lite tryck i sprången och kändes ganska lam. Vilket det även såg ut när Åsa hoppade i torsdags och när jag avslutade med min runda. 
Antingen är han lite trött eller så är det för att han inte hoppat på ett tag(vilket brukar göra honom extremt lycklig annars).  
 
Men nu har han fått tagit det lugnt sedan torsdags så får vi se vad som händer :)
 
Filmssssssssss:
 
 
 

Lectic W

Nu när jag tänkte på Mowgli, Mowglis go'a tider och hästarna då. 
Ja, Lectic... Många gånger blev jag så vansinnigt trött på honom. Jag förstod inte varför han var så ojämn och osamarbetsvillig vissa dagar när han var riktigt fin andra dagar. Desto längre tid som gick desto värre blev han. 
 
Lectic W
2001
Lancier   -   Electro
 
Uppf.Pontus Westergren
 
 
 
Idag är det inte konstigt att han var så ojämn. Han hade ont. Man kunde aldrig hitta vad det var för fel trots scint och många olika försök. Jag känner mig så dum som aldrig förstod det innan, han landade nästan alltid i höger galopp bak. Men jag tänkte mer; när han blir starkare löser det sig. Men desto starkare han blev i kroppen, desto sämre blev han.
 
Som sagt så tröttnade jag på honom och hans beteénde men just nu önskar jag att han aldrig hade haft skadan/skadorna han hade. Det hade varit så kul att få ha honom på riktigt!!
Vi hoppade tom 120 med blandade resultat. Men han gjorde det egentligen så plättlätt, behövde inte använda sig av kroppen så mycket för att komma över. Men.. han hade ont.. :'(
 
Lite filmer på Lectic:
 
 
 
♥ Rest in Peace Snyggve ♥

He's alive, My heart is still beahting!!

Hon som har lånat Mowgli under dessa nästan 2år (för mig med stor saknad och ånger) skrev igår på facebook:
 
Vi slutade på topp ♥ Våran sista tävling tsm, dubbelnolla och vinst i första klassen, hur fin som helst. Han var jättestressad på framhoppningen till andra klassen så trampade om på ett hinder och petade de, men grymt fin. King Mowgli, ponnyn man aldrig kommer glömma, ponnyn med en vilja av stål och ett hjärta av guld, ponnyn som pensioneras som legend ♥
 
 
 
Jag hoppas att det inte gör något att jag la ut detta...!
 

Kul att de fick en vinst sista tävlingen för året och fina ord hon skrev om honom :)
Att Mowgli ska gå i pension vet jag inte vad om .... :S
 
Min fina, bästa, grymma ponny <3

Andetag, Patrik Isaksson

 
Kan ej minnas din röst, dina ord du sa, dina andetag
Blickar ut i intet
Har glömt bort hur du log mot mig när du såg på mig
Sa jag älskar dig
Söker trösten inom mig
 
 
 
 
 
 
All tid som har förflutit, ja dagar blev till år min vän
Vad händer sen
Vi ser och vi förändras, inget blir ju som förut
Kan ej minnas din röst, dina ord du sa, dina andetag
Söker trösten inom mig

i ett bananskal <3




impossible





I måndags var Mossenberg och tittade på Lummelutt för 3e gången. Han tyckte att jag hade gjort ett mycket bra jobb med honom och gett honom den Ridning han behövde.
Så inget återbesök!

Man ska kanske inte skriva såhär (men jag har bloggen för min egen del och de som läser får göra det med den vetenskapen, tss)

men jag får så mycket beröm för mig och mina saker. som att bli löpare, duktig på rida med en känsla då vissa tycker jag ska satsa på dressyren medan andra säger att jag inte får släppa hoppningen. jag får hästarna att utvecklas åt rätt håll osv. Det är såklart kul att höra men lite svårt att ta till sig när så många säger det.. då känns det som att de gör en kupp för någonting..fast läget förmodligen inte är så. hihuh

i gotta leave, i gotta go



calypto nallar mat.




















paradox

natten blev det lite partaj. alla klarade sig fint utom en flicka...

två timmars sömn blev det sen innan jobb till 14. Jag fick kommentaren: tänkt på att satsa på löpning!? efter att jag sprungit en hel del på lektion. och jag har väl snabbheten väldigt naturligt då jag haft det ett bra tag.höhö

kom precis till sys dag 2. snart taco de. sova för min del!

We hit a wall and we can't get over it

Dålig jag är som skriver så sällan! Men när jag är trött tänker jag inte ens på det (är dock trött nu men istället för att gå och borsta tänderna försöker jag komma på annat att göra..).
 
I lördags blev det lite partajj hos syrran då jag i fredags körde till Arlanda för att hämta hennes vän, Adem. För bilder, www.nenno.bloggplatsen.se www.kingmowgli.bloggplatsen.se
 
Det blev en timmas sömn på lördagen.. morgonfodra söndagmorgon och rida 5st och fixa det andra.
 
Kom hem hyffsat tidigt för att byta om och få skits med Sys,adem,sara,matilda till heron city där vi såg Twiligth, breaking dawn part 2. Filmen var bra och väldigt bra taget från boken(som jag faktiskt läste för ca. 3-4 år sedan.
Det bästa med filmen var slutet, då denna låt spelades som jag lyssnade riktigt mycket på förra året (men glömt bort). Nämligen Christina Perri - A thousand years. Får mig att tänka på min kung <3
 
 
 
 
Nu ska jag visst borsta tänderna, sedan sova! 
 
 
bara... en annan great song!
 
om inte på tal om denna :D
 
 
 
 

Waky Waky!!

Time for jobb -->14
 
Därefter mocka och fixa innan rida helst 6st. Men det går förmodligen inte...Sen blir det borta-middag  innan lite annat innan sömn för att åka till stallet på morgonen. ON and ON.''
 
 

Film från dressyren

Vi hade egentligen 3större missar och några mindre.
 
Första stora var den första mellantraven. Precis utkommen från en volt smälls en dörr igen och han blir lite tom(och ja, jag skyller på det för i volten var han snarare mer stark). Vilket gör att jag dumt nog driver på för mycket så efter några fina steg blir det galopp.
Andra grejen var ryggningen. Vi jobbar vidare på det! Han har faktiskt svårare att rygga än andra hästar har. Han har sin patella som spökar ibland vilket han inte konstigt nog tycker är obehagligt.
Den sista missen var  från skritten när jag ska ta upp honom. Lägger om benen och han tar ett litet travsteg istället för att komma upp ur form.
 
Men vi är inga dressyrare så vi är såklart nöjda :D
 
 

väntans tider

När jag ändå väntar kan jag visa några bilder på hur det ser ut .









Ligger på Kronobergsgatan 49, Stockholm

www.scom.com

rigth now

Sitter hos Mossenberg och har precis fått mig genomkörd. Det blev inte lika mycket vikt på knäckande av rygg idag (bara en gång) utan det blev nästan bara nacke och nedtill bröstbenet. Har efter endast 2minuter börjat få ont i huvudet..Är de det här han tidigare har syftat på att man kan känna??:P hähä!

just nu är Åsa hos honom och Im waiting in the väntrum :)





Blev tidigare än vanligt idag i stallet. Så att det skulle bli klart.

Hela ridskolan+mockning åt mina, utsläpp och allt man gör var klart till 9 :)




What happens now ??

Vi ska äta och kommer till stallet före två, då har vi insläpp.

Sen behöver jag rida lite(så många som möjligt). Egentligen ska man inte anstränga sig efter ett besök men man får rida lite lätt. och det är bra..tycker jag :D






Gullelaban :)

Kort sammanfattning om det senaste..

Den 3-4 november var det kurs för Niklas Johnsson igen. Det blev endast med Calypto då Lumos fick ett balltramp och då fanns det en annan som ville ha platsen istället för att sätta in en annan häst.
 
Calypto gick (såklart) utmärkt och vi fick (som vanligt) mycket beröm för oss. 
Okej, trorts mitt kanske lite väl överdrivna patetism så är det ändå det som hittills är sanningen..
 
Nille avslutade sista passet med att säga; Jag vet att jag är lite tjatig när jag sa det igår och jag vet att jag sagt det tidigare, men ni har inga problem att starta 130 och det är inte vanligt som man ser elever som tävlar lägre än vad det bör. Det är alltid tvärtom, att mängen tävlar för högt. När jag ber dig rätta någonting gör du det på första försöket.
 

Jag själv kan enligt min erfarenhet bara hålla med. Under alla år som ryttare har vi blivit hetsade om att vi tävlar för lågt 'ni måste gå upp i klasserna' och liknande kommentarer.
På ponny var kom de andra som tjatade? Inte alls långt. Var kom vi ? Mowgli tog jag själv upp till MSV A och alex tog vi till MSV B. 
Efter det är det ingen som har hackat på oss. Stressa leder inget till. Kan inte alla andra också förstå det? Blir så trött på folk som ska upp i klasserna bara för att tävla högt trots att man inte är redo för det. Det är inte bara ens egna förtroende man krossar utan vems mer? Jo, hästens. Ens kära häst, är det verkligen värt att sätta hästen i skiten bara för att det ska låta?? USCH!
 
Och ja, det är ju såklart kul att höra sånt :) 
Men jag ska "försvara" mig genom att säga att 130 är inget jag tänker debutera inomhus med Calypto och jag ville att han skulle få ha året på sig att göra bra 120 starter och ja, det har han ju gjort med 0'or och 4'a felare. 
 
 
 
 
Vi har också gjort ett spontant hästköp av en häst vi blev rekomederade. 
6-åring e. Quite Easy ue. Robin Z    som precis börjat igångsättning efter en benbits op.
 
Rozqoo Dee
 
 
 
Efter att vi haft honom en vecka så kunde jag inte låta bli att raka bort hans lång-långa päls. Det gick inte att borsta den ren varje dag. Förlåt Rozqoo, men du blev faktiskt finare ;)
 
 
Matilda spolade honom efteråt.. Jag ska avslöjde det också.. han fick ett hjärta på rumpan (hahaha, stackars häst!!!!!!!!!!) Men man kan bara raka bort det när man tycker det passar... ALdrig har jag haft det eller trodde jag att skulle ha det på min egna häst :P
 
 
 
 
I söndags var det som sagt dressyrtävling. Regional LA:1
Vi fick en del missar, stora som små. En får jag ta på mig, en Calypto och en var för att vi (jag) tränat för lite på att rygga.
 
Men vi kom 4a ändå av nästan 40starter. What to say? My boy is amazing!!
 
 
 
Filmer kommer nig i helgen om inte imorgon!!
 
 
 

slapp vecka!!

ja, inte blir det mycket ridande dessa dagar inte..

i måndags 1(blev frissering och liknande av ett antal hästar)
tisdags 3
idag max 2
imorgon 0(till mossenberg men kanske rider lite lätt) :)

men både rozqoo, ludde, Laban och greven är vacc. så inte mycket rodni.g på dem ändå




tss

 
 
 
Nu tar jag dagens vållande huvudvärk och lägger mig. God Natt!!

cakylpto e mjöka skoofään




Första dagen tillsammans och detta valde dem ...






..

stallet vid halv sju. fodring, därefter mat och mockninf åt alla mina+utsläpp. nu är Rozqoo longerad och ska vaccineras.

sedan ridning av de som behövs :)


Imorgon

.. är det dags för årets sista tävling.
 
En regional LA:1 hemma på sork med Calypto. Lumos skulle även gått men han fick ett balltramp som gav hälta.
 
Målet imorgon är att göra det så bra som möjligt (såklart). Mer kan man ju inte hoppas på! 
Men jag vet att min pålle kommer vara duktig. Det är han alltid, jag vet att jag aldrig varit missnöjd ett enda pass med honom. För även om han är lite små busig osv.. så kan man inget annat än att glädjas med denna häst!
 
 
 
Fina hoppelidressyr-hästen!!

en vanlig lördagsmorgon för Lee




som om de känt varan' 4-ever






weigthless cloud


ska man behöva ha hårborsten i bakfickan eller??

..synd att jag inte har någon !

Såhär ser det ut nu, precis urborstat!!!



uff, värsta häxan yaoo

I've spent time


Now that you know, it is my life, I won't be told what's supposed to be rigth


The Vampire Diares

Förra söndagen började jag se på the vampire diares efter rekommendation.
I lördags såg jag det 22a och sista avsnittet från säsong 1.
vilket innebär att jag på mindre än en vecka har ägnat 928minuter åt att se på det istället för att sova..igårkväll såg jag tre avsnitt från säsong 2 och nu ska jag fortsätta :)

Det är bra, jag är INTE beroende som man kanske kan tro.. :P




3 i 1




this is my now



FavoritLabin!

RSS 2.0