När sanningen faktiskt stämmer!

Ja, jo för jag orkar faktiskt inte!!
 
 
Read about the day och vad den än så länge har erbjudit --> www.nenno.bloggplatsen.se
 

If you wanan be with me baby, you must think of the way I want and what I need, baby!

Kom hem inatt vid 4 efter varit ute.. Åt nuggets och gick sen och sov!
Vaknade som vanigt av Adems väckarklocka(DIIIIIIIIIIRRRRRRRRR) vid 8. Somnade om och vaknade vid 9 av att det lät som en anka som kvakade men samtidigt som en syrsa!!  Jag hade hörlurarna i så antog att det var dem. Men sedan insåg jag att den ena hade åkt ur örat. Jag kände mig i håret bara för att, och där kände jag något hårt, jag fick inte bort det men det bara lät och lät!! Väckte jennifer som om det brann (!) men hon hann aldrig vakna riktigt innan jag kastade bort odjuret från håret som landade i sängen som sen sköts på golvet ch försvann :O Det enda jag hann se var att den var runt 1cm lång med ben, hård som en skalbagge fast militärgrön färg och liknade en bärfis. Usch!!! Jag hoppade in i duschen och duschade länge, varmt och kallt med massor schampoo och balsam då min tanke var att den planterade ägg eftersom att den lät så(haha).. Efter det har jag nu efter bara en vattendroppe som landar hoppat till!!  Usch usch!! :)
 
 
 Igår var vi vid poolen en timma innan vi åkte till alanyum och åt mat (nuggets) och handlade lite kläder, småsaker och mat :)
Vi var borta ungefär i 5timmar och skulle sedan till poolen därpå jag i hissen tappar nycklarna som glider ner mellan hissen och golvet i en springa och faller, verkligen faller så långt ner de kan. 
Läs mer om det på --> www.nenno.bloggplatsen.se <-- Läs mer om det på
 

Vi var vid poolen igen bara en timma innan vi gick upp och duschade. Jag skulle vila (men somnade i 3timmar) innan syster väckte mig och sa att vi skulle äta nuggets. 
Efter maten skulle jag vila i 45min men somnade i nästan två timmar igen tllls klockan var 23 och jag blev väckt. Fixade och åkte till cetnrum där jennnifer höll till på bellman med sina vänner medanjag äventyrade på andra klubbar som för dagen föredrog James Dean!
 
Vid stägning vid 03 tog vi efter ett tag taxi hem med serkan so larvade sig så taxigubben och syster skrattade tills jennifer sa fula ord och han förtelnade för ett tag,.... hahahah, hans min alltså!!! :D 
 
Hemma var vi vid 4, fö ovanlighetens skull blev det nuggets, haha (mitt leverbröd här nere men inget jag kan tröttna på)!!
 
Som sagt så efter att jag somnat så vaknade jag vid 8 av adems klocka. somnade om innan det lilla odjuret vöckte mig med sitt tjutande gräll i mitt hår! 
 
Dagens planer:

  1. Ingen plan
  2. Ingen plan
  3. Ingen plan 
  4. Finns det ens någon plan?
 
 

when you know, you know!

Dogwoman Jennifer!Städar baren ;)Skåningen, jag och sayfiseyfi trampat på glas..alone på dansgolvet, biatch?killar från skåne jag hitade att dansa med :Padem, jag och syster =)the camel!
 
 
 
 
 

I gave you my love to barrow

 
För mig fungerar blogg.se riktigt dåligt när det gäller att ladda upp bilder.. Men nu fick jag upp en bild när jag fixar spikes så Seyfi's armhår ;D 
 
 
 
hittar du annars bilder --> www.nenno.bloggplatsen.se <-- hittar du annars bilder 

Du ska se att allting kommer ordna sig, bra du låter det va'

Har precis kommit hem efter utekväll igår som slutade med att jag fick skjuts tillsammans med serkan och hans kompisar hem till honom. Sov några timmar, vaknade vid åtta och väckte honom och sa att jag skule gå, men då skulle vi gå och se på hästar(haha) men de var borta så då följde han mig hem.. På sådanna vis märker man verkligen skillnad på olika folkgrupper.  Jag sa flera gånger att han skulle hem och sova och jag gå hem själv osv.. men han skulle promt följa med. Hade det varit ex. en svensk(drar alla över en kant) så hade denne person sagt; Ja, okej. Vi hörs! Det är intressant att möta olika folk och deras levnadssätt. ˆˆ
 
Gårdagen bestod av att vi vaknade, jag åt frukost osv..Vid elva ringde vi seyfi och serkan.. vi drog till stranden och kastade boll, badade, och så tog jag och seyfi en promenad vilket visade sig att vattnet längre bort var inte alls lika omrört med smuts som där vi var så vi badade lite på vägen. 
Vi var på stranden i ca 5 timmar och efter det gick vi he till Seyfi där hans mamma lagade mat åt oss, vi åt på golvet sådär som de gör här :P !!
 
Kom hem mellan 7-8, duchade bort allt smuts från havet, lade mig på soffan och somnade i två timmar. 
Därefter fixade vi oss för som tidigare skrivet, för att gå ut igen :)
 
 
 
 

Talking alot but not saying much

Ibland blir man så trött på internet!! Igår morse när jag vaknade vid 9 efter 4timmars sömn skrev jag ett inlägg men som naturligtvis försvann då internet slutade fungera och inget hamnade i utkastet.. men men!! 
 
 
Jag har förstått det som att det är mycket regn hemma i sverige, men det är bra med regn ju ;)
 
I måndags åkte vi till Aqua park med ruschbanor och sånt. Vi åkte bara allt en gång var innan vi år "gratismat". Det var inte så himla kul där så vi gick ned till stranden istället, kleopatra. 
Vi var borta i kanske 6-7 timmar och när vi kom hem badade vi i poolen tills Seyfi kom och hälsade på i 2-3 timmar. Vi gjorde spikes på håret på hans armar, blev riktigt snyggt!! Dock ville han inte ha det när han skulle jobba i baren på kvällen, uff :(
 
 
På kvällen blev det utgång vilket som det varit de flesta kvällarna :)
 
Just nu står dessa skor utanför dörren(7st)+ 3andra .. hiihii

Don´t expect me to feel fine, I don´t expect you to care!

Nu när internet visar sig vara i topptrim kör jag på ett urval andra bilder :)
 
Dimcay
 
      Mina saker jag köpt till C+L :D  Dagen Seran tog mig upp till bergen           Serkan själv :PSedan tog han mig även till borgen trots ovädret som bestod av störtstörtstörtstörtregn, åska, blixter och brak! :D    Och havet !Somethings new.. Klepoatra :)
 
 
 
 
You'll never know
I'll never show
What I need, What I feel from you
I'll never show
What I need from you, oh no!
 
 
 Eftersom jag är är en dålig uppdaterare, gå in på syrrans blogg ibland så får ni om inte ny info, dagen i ära ur en annan synunkt ;)    www.nenno.bloggplatsen.se 

Baby, oh my sweet baby!

Hellllloo!!
 
 
Det har inte blivit något bloggande senaste tide för nternet har varit halvtrögt så det kommer inte upp några bilder.. och inlägg utan bilder är ganska tråkigt!! ( sen har jag väl kanske inte orkat skriva heller, tss)
 
 
Men iallafall
 
22 Juni, Vi tog bussen till kleopatra och badade där. Det var mycket vågor och grejjer, men skönt att bada ändå :D
 
23 Juni, Blev lite bad i poolen innan vi begav oss mot alanyum där vi kikade på kläder osv.. Köpte 3 bikinisar, två tröjor varav jag har på mig nu som är till stallet, en fint paraply jag ska ha med lumos och calypto när de vill använda det, ett par örhängen, och sen tror jag inte att det var något mer..
 
24 Juni, Adem tog oss och hans systersson på en 1,5 h bilresa för att bada på ett fint place som heter något ;)
Var där i några timmar, från strax före ett till efter sex :) Då begav vi oss på vägen hem men stannade till på Manavgat, ett riktigt riktigt kallt ställe, som det var på Dimcay om inte värre då man inom loppet av några sekunder tappade känseln(badade en hel del ändå och när jag la handen på ryggen känd jag inte att ag hade lagt handen där, så kallt var det)!!!!!!!  Hihi.. Men det var jättefint och mysigt i floden :D
Åkte upp en sväng till borgen sen :)
 
Hm, var vi hemma runt 9? Ja, jag tror det var någo sånt.. kanske halvt tio eller, ja .. hhahaihsuiagzuyafskdghca,jamnjxagcs (utbrott)
 
Sen blev det duschen för att åka till the vity and party party, dancing dancing! Jag vet inte vad som ingår i party så det vet jag inte om jag gjorde.. men danca, det gjrde jag allt :D
Efter centrum åkte vi till crazy bull, var lite folk där men där bev det fortsatt dansning innan vi åkte hem strax efter 4 för att sova!
 
Vaknade för ett tag sedan och nu sitter jag här!
 
 
 
 
 
Dagens planer blir väl att bada en sväng och kanske något annat.. :P
Sen blir det ut !!
 
 
 
 
 
Ska se om jag kanske kan få upp några bilder nu !? :D
 
 
Haha, systersonen hans!
 
Mjau..
 
Manvagat
Borgen!

Guld nog att bygga ett berg!


Om jag hade varit hemma nu.. då hade jag fömodligen under morgonen fodrat, tagit ut hästar, gjort maten, mockat och skulle nog sitta på första hästen som hade varit(?).
Jag skulle inte ha något emot att bara hoppa upp barbacka och låta hästen själv välja väg, om det nu var på en lång skritttur i skogen, på vägen, full fart någonstans eller vad som helst. Det hade varit nice (och då har jag inte varit borta en vecka ens :O )

Men det är skönt här iallafall! I två dagar har det regnat och åskat men idag ser du ut att förbli sol, annars gör det ingenting det heller!

Så vad har hänt sedan sist (när nu sist var?)?

Åt taco med syster, serkan och seyfi i onsdags. Serkan följde mig ut och spelade boll :D
Vi gick och la oss tidigt.. vaknade ändå runt 9 trots den tidiga läggningen..

Gårdagen bestod av centrum för att sys. skulle betala lite olika saker. Sedan kikade vi på lite kläder innan vi gick till en marknad och köpte frukt och strumpor. Hem och bada i poolen som var kall när den inte fått sol på sig på ett tag.. :(

Sedan gick vi upp igen och så kom serkan och hämtade mig så tog han med mig till olika ställen med hans moppe som klarade riktigt BRANTA(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) backar :)
Det började regna och åska, blixtra och allt jag vet inte vad... riktigt mycket regn så att det forsade nedför berget/borgen där vi var.. det var skönt men blev riktigt kallt efter ett tag så vi åkte till syster tre timmar senare och åt mat som hon lagade och sedan kastade vi tre boll och bara latade oss!!

Återigen, det blev en hemmakväll!

Ska snart fixa lite bilder från den lilla moppetrippen :)



Lumos

 
För snart två år sedan köpte vi Lumos, häftigt :)
Då såg han ut såhär smal, långhårig och hemska fötter(som jag inte har bild på just nu). Fina hästen ♥
Avslutande bild på Lumos och Mamma ;)

Onsdag

 Igår var det onsdag. Dagen började med att vi inte gjorde så mycket, åt frukost helt enkelt innan vi begav oss mot havet och tha beach!! Det var sol i ungefär 30 min, sedan blev det moln!
Vi spenderade kanske 3timmar vid havet( då det nästan bara var moln) men ändå så brände vi oss lite, hmm!!!
 
Sedan gick vi hemåt, handlade på vägen till vår taco kväll som bestod av mig, syster, serkan och seyfi :)
 
Vi åt och efter ett tag började det regna ·D
 
Jag fick med mig Serkan ut för  att studsa bolll i regnet :D Dock hade jag gärna haft ännu mer störtande regn!!!
Sedan åskade och blistrade det också, vilket hela natten bestod av, mysigt!!!!
 
Gick och sov runt halv elva :)
 
 
 
Dagens planer?
Har nu ätit frukost och resten? Time will show!
 

Dimcay haj!

Alldeles alldeles syrax så blir det ut till stan och gå mellan klubbarna och sååååååå!!
Dagen spenderades på dimcay, läs mer om det på syrrans sida http://nenno.bloggplatsen.se/ 
 
 

Of loosing what I´d never find

Igår gick dagen ut på följande:
Gick till poolen vid elva. Jag hade köpt en ny luftmadrass och sen tog vi med vår lovely Mowgli ned(varför han har namnet mowgli är just då han är helt tokig, precis som mowgli. Han kan inte behärska sig liksom!!!Men jag kan ändå tygla honom ganska bra efter en del träning.. det är bara ibland som han slänger av mig när han bockar, stegrar eller lutar sig åt något håll).
Bilden hamnade på sne.. men se så snäll han ser ut med sin barbie-madrass. Men alla som känner vår mowgli där hemmA, vi vet att skenet bedrar!!!
Vid 13 bestämde vi oss för att gå in och äta kyckling. Men varken adem eller jennifer lyckades öppna dörren. VI fick gå ned till poolen igen och ringde samtal till någon adem kände som kom efter 1h(?) och hjälpte oss.
Under den tiden lajag mig under en solstol med överkroppen men lät benen ligga kvar ute då jag fick kravla mig en del.
Men jag somnade där under den gågna timmen..
Syns kanske inte så mycket.. Men onstigt att det inte svider ändå :O :P
Vi hann inte äta någon mat efter att han hjälp oss med dörren. Istället blev det att skyna sig att ta sina saker, gå ut till vägen där Mustafa-hästkillen hämtade oss och körde oss till hans place.
Till en början hände det verkligen ingenting.. vi gick runt lite och så.. Och ja, inte så jättekuuuuul!
Men sen kom det minst 40 holländare som hade födelsedagsfest. (det var egentligen därför vi var där, för att servera osv). Vi sprang runt med dricka, bröd, smör, servetter och servade dem riktigt bra ;D Så det var kul att göra något med fart i(påminde mig om att vara hemma, inte själva serveringen men att springa fram och tillbaka mellan allting. Me Like!)
Vi höll på från eftermiddagen frammåt senkvällen innan vi åkte hem igen för att sova. Jag la mig vid tolv denna natt :)
BIlderna hamnar åt de håll de gör ;)
Jag glömde att fota hästarna och allt annat.. men mobilen låg inne ;)
Dagens Att:

  • Åka till Dimcay
  • Hem och duscha fixa lite kanske
  • Handla mat osv..
  • Grillkväll med syster och hennes grabbar!
  • Antar att det kommer sluta med en utekväll. Måste nog köpa ett par nya skor då jag får skavsår av allting jag bär på fötterna :P
Imorgon tror jag nog inte att vi har några planer vad jag vet.. Men att bara liggga och vara, det är lite småtråk!!
Hej hej :D (vill bara säga det, visst är jag duktig som skrivit så mycet nu när jag är borta ? ;) )
Labelaban, hoppas att han sköter sig det lilla, fina odjuret :)
Vill bara säga det också, halv nio imorse var det 36 grader här i alanya och varmare ska det bli :D MUmmssss!!!


I wanna see your hands raise the roofs

Så, söndag morgon var det. Dagen efter jag tog mig till turkiet. Gick upp vid halv tio efter sex timmars sömn.
JAg och syster åkte till affären Metro där vi handlade allt från supersnygga(eller inte, snarare urcoola) skor, melon, mat, andra konstiga saker som egentligen är normla men ja..jag kommer helt enkelt inte ihåg.. eller jo sugörör och massa annat kul!
Som detta under här !!!!! :D
Ja, ni ser ju.. sugrör(med större hål), glasstrutar, grejjer att ha i glassen eller hur man nu vill äta dem, 4 par skor varav ett par stringtofflor med super women märket på(!!!),  en tuta till cykeln(waaaooow!!!!), hårfärg till henne, solkräm, eftersol kräm, lypsyl, servetter, tuggummin, rakhyveel.. muhähä
Yoghurt, melon, vin, vatten, juice, såser till glass, chicken bits, några mer saker..
Köpte man två Carte D´or glassar fick man en frysväska ;)
Efter handlingen begav vi oss till poolen, badade och åt glass..
And after that... gick vi in och åt lite kyckling.. duschade, jag färgade jennifers hår(första gången jag gör något sånt ;)  ), gjorde oss iordning lite och åkte till Alanyum, träffade jennifers vän Cemal som jobbar som frissa. Vi fiade lite tukirskt te innan vi gick till hans work work och jag fick mitt hår utrett.. det tog väl säkert minst 30 min. Det var en som tvättade håret med balsam ett antal om inte tiotal gånger, två som borstade håret med tanke på att det var veckor sedanjag borstade håret så var det lite tovigt(upps)!! Men nu är det utrett iallafall så jag ska försöka komma ihåg att borsta det trots att det är så förbaskat tråkigt!!
När vi lämnat frissan gick vi till en barnaffär, där köpte jag en liten luftmadrass, riktigt snygg!!(bild kommer;) ). Sen for vi hem.. Böt om, åkte till centrum, åt mat på tlc, gick till queens garden och drack, gck sen till bellman, istanbul steakhouse, en sväng på the doors, bellman igen och sen lation club. Dansade sen innan stägning :D
Däremot hade jag mina fina super-women tofflor och fick lite ont i fötterna.. idag har jag blåsor :P  Men men .. som inlägget innan visar så har jag ett par snygga skor att välja mellan(trots att jag inte får ha dem för hennifer)..
Dagens plan var att åka till Dimcay och badade och sånt och sen åka till hästarna i eftermiddag. Men jag tror inte att det blir D. då klockan är så pass mycket och sheś still slepping!
Men det blir iallafall hästarna i efetrmiddag(efetrsom jag umgås alldeles för lite med hästar menar jag). Men det ska bli kul att se och så :)
Nu.. ja, jag får väl gå ut en sväng eller något tills de vaknar(jennifer och hennes vän adem).. Kul med semester ;) tshsishisus
Haha, de är så söta tillsammans mina två ♥♥
Ser liksom lite bakom ut.. men det är så vi är, lite retarded..
Puss on you!!

Jag hade tänkt att jag skulle lägga över alla filmer från tävlingar som jag inte har gjort innan jag åkte. Men jag han verkligen inte det. Jag hade en vecka kvar men sedan blev det ingenting kvar av den veckan.Men jag får ta det när jag kommer hem!!

Turkeyet

Jahapp jahopp!
I lördags började dagen med stallet på morgonen och fodrade.
Tog ut hästarna och gjorde maten, mockade innan jag red ludde, gick med laban 2x30, skulle gått med kumos och calypto men tiden räckte inte till då jag inte ens hann gå och säga "bye bye, see you 2,5 weeks later" men jag hade sagt innan att jag skulle åka så de förstod nog ;)
HoneyBunnies ♥
Arne hämtade mig i stallet vid 13 efter att jag varit ute i riktigt spöregn, körde mig till pendeltåget som tog mig till stockholm. På detta tåg satte det sig en man bakom mig. Det började med att han tog av sig skorna och nuddade mina ben ett antal gånger(måste haft långa ben för det är ändå en bit till sätet framför) innan jag flyttade benen och han fortsatte(jag har svårt att avgöra om han gjorde det med flit eller inte) men efter ett tag började han med sträckta ben att vicka på tårna med sina svarta, gammla, fula strumpor.. i hela 30min!!!! Alltså, vem gör så?
Väl kommen till centralen tog jag arlanda express som gick på ca 20min.
Jag satte mig ner på ett säte, ser en ändå ganska stilig man som ser ut att ha arbetat en del för att komma dit han är idag. Men gissa vad? Jooo, han stinker sprit. En mysig resa igen alltså ..;)
Men fort gick det
Vid arland checkade jag in och gick runt på taxfreen och kikade.. Köpte en parfym till jennifers vän här nere, tre pocket böcker och tre påsar godis.. tss
Planet gick 17.45 och höll tiden bra.. En helt okeyy resa bortsett från en familj med ett barn på ca 2 år som gjorde skrikande ljud som om man trampar på en katt eller hund, verkligen gallskrik bara sådär från ingenstans. På ett annat säte fanns det en mamma som var väldigt genuin och go till sitt barn. Men hon pratade högt som sjutton med en dialekt och ett hektiskt garv.
Jag lyssnade på musik och läste en av böckerna jag köpte! Väldigt lättläst bok så det gick ganska fort att läsa ut den.
Jag var framme vid halv tio.. hämade mitt bagage och jag trodde att jag stött färdigt på knäppa människor( killer med fötterna under sätet på tåget, den silige mannen som luktade sprit på arlanda express och de två familjer som verkade tro att de var ensamma på planet).. men när hämtade bagaget stod den en tjej i lila klänning som åt på en klass, typ som magnum glass. Hon verligen sög av pinnen och slickade på den och nej, det var inte bara jag som reagerade, hon var helt förslukad i sin glasspinne och ja, hahahaha!!
Gick sen till transferbussen. Den hade tre hotell den skulle till som låg utanför alanya men snäll som chauffören var körde han mig 15 min hit så att det löste sig för mig.. Snällt av honom :::)
Vid bussen mötte jennifer och vännen Adem mig. Vi gick och åt soppa på ett ställe.. klockan var då runt tre på natten kanske kanske kanske kanske?
Åkte hem och gick och la oss!
Så gick den dagen till! :)

I'm happy to see you

Vaknade strax före halv sex.. idag hade jag tänkt att ta sovmorgon(vilket hade blivit kanske till 7-8)
Men då det hade blivit miss i stallet och ingen hade det så har vi ridskolan idag. Men det är skönt att jobba ocg göra lite nytta!


Jag har räknat ut att sen i fredags morse till igår(måndag) klockan 19 har jag sovit 8 timmar sammanlagt!
Men samtidigt så länge jag springer runt som jag gör med och mellan allting så blir man inte trött, snarare tvärt om -pigg.
Men igår när jag kom hem tog det väl 10 minuter innan jag somnade..



Förutom att vi har ridskolan tänkte jag hoppa Lumos, Calypto, Ludde, Akilles och Fille men någon lär göra det på specialen imorgon men kanske även att någon mer får hoppa imorgon istället då tiden kanske inte räcker till..
Annars min vardagliga syzzla gånger två - gå med laban 30min..


Tjingelinnnggg!!


true but cute


3Juni

Igår, 3 Juni 2012

Calypto och jag skulle tävlat LA:4 dressyr hemma på sork. Men då jag kände mig nöjd med vad vi presterat i LB- klasserna så kände jag mig nöjd och ville inte ge mig in i ett (för mig som inte kan sånt där) svårt dressyrprogram.

Men Åsa var inte svårövertalad vilket gjorde att hon startade honom efter att ha tränat honom 2 gånger under veckan.

Det blev liten miss här och där. Böt galopp i ena förvända och fick bara ett språng i den förvända.
Så vad trodde man då? Inte så himla mycket..
Men jodå.. De tog ledning på 66% med en marginal på 3% vilket även blev slutresultatet. Och då kan man undra vad de fått om de inte hade haft missarar :D ??

 

Bilderna är tagna av Lillan på Underbara Calypto och Bästa Åsa!! :D




Åsa skulle egentligen tävlat Capri i medelsvår C:2 men valde att inte starta den.
Men då fick Calypto hoppa in på ett ännu svårare program med förvänd galopp i serpentiner(han som hopphäst byter gärna titt som tätt), öppnor, slutor, bakdelsvändningar mm.  
Han gjorde det så himla bra utan byten och grejjer... Riktigt fint genomfört och de red på över 61%


Alltså, för två veckor sedan började jag med att lära honom förvänd galopp- att inte byta.
I veckan blev det inlärning av bakdelsvändingar.

Och igår fíck han rida två nya program varav ett de inte hade tränat på.




Sen är det också såhär: När vi köpte honom för 14månader sedan var han precis inhoppad och hade börjat hoppa runt 100cm.

Idag ett år senare, då tävlar han 120 som ingenting(3starter, två med 4fel då rivningarna har legat på min sida och en nolla), han tävlar LA:4 dressyr och vinner stort trots missar, han debuterar medelsvår i dressyr.
Och skillnad är om han skulle vara äldre och ha erfarenhet inom detta men det har inte. Han är en 'hejdundrande nybörjare'.

Hur långt denna Calypto kommer att gå om han håller sig frisk är alldeles upp till på honom. Det är bara han som kan avgöra hur långt han är villig att gå! Jisses vilken häst jag har!!!




Helt Amazing, XOXO

eoohoh

Idag har det regnat.. mest hela dagen om inte hela dagen.. men regn, regn är bra och nyttigt att ha.

Var hos syster under natten och tog bussen hit vid 8. Tog ut hästarna och fixade lite innan jag pluggat med M. och hundarna i några timmar.

Sen var det dags att ta in hästar+ göra ordning Calypto för trimmning inför morgondagens dressyrtävling som är en LA:4.. spännande ;)

Men när jag skulle ta in Lumos och calypto ville de gärna inte komma trots det ruskiga vädret som bestod av regn, kalla och hårda vindar . Men när de fick vet att de snart igen får äta gräs blev de såklart glada och följde med mig in långsamt, så långsamt.


Från 30/5-12



Dagen har även gått ut på att mocka, göra mat, och lite småsaker..

Dagens återståenden är plugga lite till, rida ludde, lumos ska få springa lite, mocka av då de stått inne sen halv två och sen är det klart när jag gjort det sista som är hemligt!! Men det är ingen som blir nyfiken på vad det är ändå ;)



RSS 2.0